Palace/ Red velvet shooting

1911
„Fetele aveau rochii frumoase si elegate, dar nu veneau in trasuri. Din cauza noroiului, trasurile nu puteau circula, iar atunci barbatii,cavaleri deci, luau niste cosuri mari in care asezau fetele si astfel le duceau pana la Palat. Domnisoarele scapau de noroi, dar domnii se murdareau. Cum sa intre asa in Sala de Bal? Se opreau prima data intr-o incapere unde servitorii le curatau pantofii si hainele.”

2016
Intram in palat. Ma uit de jur imprejur si vad mozaicuri si basoreliefuri.

Ne ratacim printre scari si incaperi.. pana ajungem la garderoba. Aveam nevoie de un loc unde sa aranjam toate hainele de la Raus. Parca eram actrite. Ne-am intins lucrurile peste tot. Puteai sa-ti incalcesti degetele printre lanturi, umerase peste tot, rochite de catifea, pantaloni, pantofi in toate culorile…

_sdp1658-edit
Am inceput shooting-ul in sala mare. Verdele rochitei din catifea se potrivea perfect pe scaunele rosii. Eram doar noi doua la etajul intai. Peretii din sala sunt imbracati in matase, iar acest lucru a facut ca decorul sa fie si mai perfect.

_sdp1671-edit-2-2
[..] Suntem inapoi in garderoba. Impreuna alegem o tinuta care sa se potrivesca cu urmatoarea incapere „Sala Oglinzilor”. Parca am intrat in „Mirror Mirror”. Vitraliile cu scene ne atrag privirile dar ne oprim la ultima dintre mesele placate cu oglinzi. Coafura lui Henrietta era in ton cu sala si tinuta, o coafura retro cu accente vintage. Vitraliile au lasat o culoare „stranie” pe fotografii. Un grup de turisti intra curiosi in sala oglinzilor si ne dam seama ca pozele noastre din acesta sala au luat sfarsit.

_sdp2225-2
Next stop: Muzeul de Istorie.
Se deschide cu o biblioteca larga plina de carti, asezata vizavi de biroul vechi al primarului. Continuam pozele in camera alaturata , unde am gasit o canapea „oldie” si un poster cu vechiul Targu Mures.
[..] Imi strang echipamentul foto, aranjam hainele pe umerase si iesim din Palatul Culturii.
„-Asa obosita sunt!!
-Si eu !! dar a fost frumos !! A meritat.”

_sdp1662-2_sdp1670-edit_sdp1672-edit-2_sdp1696-edit-3_sdp1714-edit_sdp1720_sdp2246-edit_sdp2257

Clothes: Magazinul Raus

Make up: Carina Mike

Hair: Evelina Pop

Model: Man Henrietta

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s