Studio Art

Lolita sau Voica

In 20 octombrie primesc un mesaj de la Voica, in care imi spune despre un proiect la care ar vrea sa lucram impreuna. Ea e plecata la Bucuresti, eleva la Liceul de Arta „Dinu Lipatii”.. deci urma sa am shooting cu o artista. Cateva saptamani am tot vorbit prin mesaje si la telefon, amandoua ne doream o sedinta foto simpla si naturala, fara prea mult machiaj si decor.

_sdp8004-edit-3

La mine in studio. Aici era locul perfect, chiar de unde scriu acum. O camera cocheta, vintage si decorata asa cum vrem noi. Voica a venit insotita de sora ei, Alexia. Ne-am pornit muzica in timp ce gustam din jeleurile de pe masa si .. am inceput shooting-ul.

_sdp8019-edit

Am renunțat pe parcurs la pozele din studio, pe motiv ca nu sunt prea colorate, nu am decor si asa mai departe. Ba da!! Chiar in atelier, la mine acasa am reușit sa realizez fotografii naturale si expresive. Decorul l-am organizat si pregatit asa cum am vrut noi, dupa imaginația noastra.

_sdp8020-edit-2
Iarna asta am sa lucrez mai mult in studio, adica, la mine in cameră !!

Duminica am avut o sedinta foto , speciala. Nu am sa va povestesc inca, cel putin nu in postarea asta. Acum vreau sa ma bucur ca e vineri, dupa o saptamana atat de lunga. Probabil am sa imi fac un ceai de fructe, pe care sa-l savurez la un film de actiune.

_sdp8043-2

Un weekend frumos !! ❤

_sdp8058-edit_sdp8060-edit_sdp8068-edit_sdp8077-edit-edit_sdp8084-edit_sdp8091-edit_sdp8098-edit-2_sdp8107-edit-edit_sdp8109-edit_sdp8156-edit_sdp8158-edit-2_sdp8164-edit_sdp8169-edit_sdp8225-edit

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s